Nepopolna Mama s svojimi zapisi v veliki večini privlači žensko populacijo, ki cenijo iskrenost in se obenem rade dobro nasmejijo. Zapisom sledijo tudi na družbenih omrežjih in tam se jih je zbralo že zelo lepo število, ki jih zanima kaj se dnevno dogaja z nepopolno Mamo.

Če v blogu nepopolne Mame vidite priložnost za sodelovanje, se mi oglasite na info@nepopolnamama.si. Pravijo, da kjer je volja, je tudi pot in prepričana sem, da jo bomo mi ob kakšni kavi našli. Možnosti je veliko in pravijo, da poskusiti ni greh, pa naj bo to za testiranje, promoviranje ali kak nasvet o upravljanju družbenih omrežij pri nas in na Hrvaškem.

#mametestirajo št.1: belilna zobna pasta Curaprox

Mame sem tokrat poprosila, da dobra dva tedna testirajo komplet Curaprox WHITE IS BLACK, ki je mene že navdušil. Neverjetno mehko zobno ščetko in pasto, ki pusti svež občutek v ustih so testirale 4 naključno izbrane mamice in tukaj so njihove ocene:

Adrijana

Beli zobje so nekaj, k čemur stremimo vsi. Kljub temu pa nisem upala posegati po belilnih sredstvih, ker vem, da si lahko tako zobe oz. sklenino popolnoma uničiš; zobje postanejo porozni in še bolj dovzetni za madeže. Ko sem zasledila, da je Curaprox na trg dal pasto za neškodljivo beljenje zob, sem vedela, da bo to prva stvar, ki jo bom probala. Vedela sem namreč, da govorimo o znamki, ki na prvo mesto daje ZDRAVJE zob in dlesni, šele potem vse drugo. Pasta je nenavadno črne barve in na prvi pogled izgleda, kot da je groznega okusa. Zato te prijeten, svež okus pozitivno preseneti. V sami teksturi prav čutiš delčke, ki ti ‘polirajo’ zobe. In že po parih dneh uporabe (zjutraj in zvečer) opaziš, da tvoji zobje dobivajo naravno belino, ki je še posebej očitna takoj po ščetkanju. Komaj čakam, da vidim rezultate po daljšem časovnem obdobju!

OCENA

Jana

Že od nekdaj si želim pobeliti svoje zobke, saj ne da bi imela rumene, ampak čez čas se nekako čudno obarvajo, porumenijo J. Pred kratkim sva se odločila določiti datum najine poroke in sem rekla: »Juhu en razlog več, da se odločim za ta postopek«. Vedno kupujem whitening zobne paste, ampak nikoli nisem opazila nobene razlike pred in po uporabi. Tudi večkrat sem videla kakšno reklamo za beljenje zob z aktivnim ogljem, vendar sem skeptična ko gre za produkt, ki ga prodajajo nepreverjeni ponudniki. Pogosto spremljam blog nepopolne mame ( seveda, ko mi čas in mali šminker dopuščata), s posebnim veseljem pa sem prebrala zapis o beljenju zob. Preko njenega zapisa sem prvič slišala o Curaproxovi zobni pasti »Black is white«. Zobno pasto uporabljam od 14. Novembra in sem zeloooo zadovoljna, po vsaki uporabi imam občutek svežine, odstrani vse madeže od hrane in zobki ponovno zasijajo. Po dvotedenski uporabi moram reči, da obožujem to zobno pasto, ker se res res opazi da imam bolj bele zobe, drugič ker sem sama sebi smešna pa tudi mojemu Juretu J, saj prvič odkar se je rodil me nepremično gleda, ko si jaz lahko v miru umivam zobke. Enostavno mu ni jasno zakaj se s črno zobno pasto umivam, heheh. Sem zelo vesela da lahko z vami delim to izkušnjo. Definitivno bom še naprej uporabljala to zobno pasto. Vsem mamicam toplo priporočam  Curaproxovo zobno pasto in ščetko White is black.

OCENA

★★

Aleksandra

»Bela je nova črna!«

Kaj je lepšega, kot preizkušati nekaj novega. No, vsaj za ženske. Še posebej na področju kozmetike in osebne higiene. Tudi jaz sem ena tistih, ki bi lahko v drogerijah preživela ure in ure.

Moram priznati, da sem najprej na novo Curaprox zobno pasto dobila tisto asociacijo, da to pa nekako ne gre skupaj. Ko ti možgani podzavestno kontrirajo… črna pasta in beli zobje? Kot tisti žvečilni gumi z okusom karamele pred nekaj leti, če se spomnite. Hm, ne… ali pač?

Ker  ravno to je tisto, kar vzbudi pozornost. Nekaj, kar ni pričakovano, ampak je malo »narobe«. Sem enostavno tak tip, ki ne mara pravil in smernic in »to tako mora biti« idej.

Občutek na začetku je vseeno malo smešen, ko se pogledaš v ogledalo. In potem v umivalnik poln črne pene. Moj dveletni sin pa je bil ravno nad tem najbolj navdušen seveda. Otroci z njihovo iskreno srečo zaradi takih malenkosti me vedno spravijo v dobro voljo.

Po dveh tednih testiranja sem z zobno pasto na splošno zadovoljna. Je prijetnega okusa, mogoče mi manjka za odtenek svežine. Holivudskega nasmeha po dveh tednih ravno nisem dobila, ampak čisto iskreno ga ne pričakujem od nobene zobne paste. Zobje so za odtenek bolj beli, za več učinka pa je najbrž potrebna bolj dolgoročna uporaba…

OCENA

Barbara

Takoj, ko sem prejela zobno pasto, sem z veseljem stekla do umivalnika in začela ščetkat zobe. Zabavno je bilo gledati črne zobe, po uporabi pa so zobje kot spolirani, zares super občutek čistoče. Opažam spremembo, zobje postajajo svetlejši.

OCENA